Designated Survivor



Designated Survivor Konusu - TanıtımABD Başkanının meclis toplantısında gerçekleştirdiği ulusa sesleniş konuşmasında büyük bir yıkıma sebep olan terör saldırısı sonucunda “atanmış varis” olarak Başkanlık koltuğuna oturan Tom Kirkman (Kiefer Sutherland)’in yeni görevine alışması ve bocalamasını izliyoruz. Sıradan bir hayat süren ve düşük seviyeli bir kabine üyesi olan Tom Kirkman (Kiefer Sutherland) kendisini bir anda siyasi güç savaşı ve komploların ortasında bulur. 




Başlangıcında ağır bir şekilde ilerleyen dizi emin adımlarla iyi bir konu örgüsüyle devam ediyor. Keifer Sutherland’in usta oyunculuk becerisini canlandırdığı karaktere çok iyi yedirirken filmlerden aşina olduğumuz Maggie Q ve Natascha McElhone’u da dizide izleme fırsatı buluyoruz. 

designated survivor  ile ilgili görsel sonucuDiğer ana karakter oyuncuları ise Kal Penn Italia Ricci, Adan Canto, LaMonica Garrett, Mckenna Grace ve Tanner Buchanan ‘dır.

ABC Studios, Mark Gordon Company, Genre Films ve Entertainment 360 şirketleri tarafından çekimleri gerçekleşen ve Amerikalı yapımcı ve senarist David Guggenheim’ın elinden çıkan yapımda Simon Kinberg, Kiefer Sutherland, Suzan Bymel, Mark Gordon ve Amy Harris yönetici yapımcı olarak isimleri geçerken yönetmen koltuğunda Paul McGuigan’ı görüyoruz.
Share on Google Plus

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder