Good Omens

Neil Gaiman ve Terry Pratchett'in imzasını taşıyan aynı isimli romandan yola çıkarak hazırlanan, 2018 yılında Amazon Prime'da gösterime girmesi beklenen altı bölümlük fantastik komedi türünde yeni bir mini dizi.

Pek çok dizi ve çizgi romanda becerilerini sergilemiş olan Neil Gaiman dizinin tüm bölümlerini kaleme alacak ve yapımcı şirketlerden birisi de BBC olacak. Neil Gaiman Lucifer, American Gods, Eternals ve Doctor Who dizilerinde senaryoları ile boy göstermektedir.

Fantastik komedi yazarı olan İngiliz Terry Pratchett ise The Colour of Magic, Soul Music, Going Portal ve Wyrd Sisters dizileri ile adını duyurmuştur.

Konusuna gelecek olursak; bir cumartesi günü kıyametin kopması beklenirken kıyameti başlatacak olan şeytanın oğlu onbir yaşındadır. Fakat, satanist rahibelerin elinde doğmuş olan deccal tarikat rahibelerinden MAry'nin bir hatası sonucu başka bir çocukla karışmıştır. Üstüne üstlük Cennet ve Cehennemin dünyadaki temsilcileri toplumun içine iyice karışmış, insan türünden hoşlanmaya başlamış ve dünyadaki yaşamın son bulmasını istememektedir. Cennet ve Cehennem savaşa hazırlanırken temsilciler el ele verip insanlara yardım etmeye ve kıyametin kopmasını engellemeye karar verirler. Bilindik Armagedon klişeleriin hepsi böylelikle alt üst olmuştur.

   Good Omens
(2018) on IMDb
Share on Google Plus

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder