Philip K. Dick's Electric Dreams


Biraz kırık, az biraz çatlak, her kitabı farklı bir kimya ve tecrübe dizisiyle hazırlamış olan Philip K. Dick'in eserlerine dayanan birbirinden bağımsız on bölümden oluşan bir dizi bizi karşılıyor.

 Philip K. Dick's Electric Dreams
(2017) on IMDb

Her bölümünde farklı oyuncularla karşılaşacağımız dizi de mekan, zaman ve kurgularda her bölümde farklılık gösteriyor. Bu nedenle konusundan da bahsetmek biraz zor. Bilimkurgu antolojisi desek daha yerinde kaçar.

Her bölümünde farklı oyuncu kadrosu olacağı düşünülürse seride göze çarpan ana oyuncuları sıralamak sanırım ağzınızın suyunu akıtacaktır. Timothy Spall, Rebecca Manley, Jack Reynor, Benedict Wong (Marco Polo), Geraldine Chaplin, Georgina Campbell (Broadchurch), Julia Davis (Camping, Hunderby), Steve Buscemi (Boardwalk Empire, Portlandia), Sidse Babett Knudsen (Westworld), Joanna Scanlan, Greg Kinnear (The Kennedys), Mireille Enos (The Killing, The Catch, Big love), Jack Gore (Billions), Anna Paquin (True Blood), Terrence Howard (Empire, Wayward Pines), Rachelle Lefevre (Under the Dome), Richard Madden (Medici: Masters of Florence), Holiday Grainger (Strike, Demons), Anneika Rose, Vera Farmiga (Bates Motel), Mel Rodriguez (The Last Man on Earth, Getting On), Janelle Monáe, Juno Temple (Vinyl), Jay Paulson, David Lyons (Game of Silence, Revolution), Annalise Basso (Cold), Maura Tierney (The Affair, The Good Wife, ER), Essie Davis (The White Princess, Game of Thrones), Bryan Cranston (Breaking Bad, Sneaky Pete), Liam Cunningham (Game of Thrones) ve Ruth Bradley (Humans) olarak sıralanıyor.

 
Share on Google Plus

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder