Surviving Mars


Mars'ı kolonileştirerek sırlarını az kayıplarla keşfedebilirsiniz. Kırmızı Gezegen üzerindeki iddianızı paylaşma ve Mars'ta ilk işleyen insan kolonilerini inşa etme zamanı geldi! İhtiyacınız olan tek şey, arz, oksijen, yıllarca süren eğitim, kum fırtınaları ile deneyim ve herhangi bir yerde görülen garip siyah küplerin amacını keşfetmek için bir harika bir oyun. Biraz ilgi ile burası harika olacak!

Mars'ı kurtarmaya çalışmak. Mars'la kolonileştirilmesi ve sürecin yaşaması hakkında bir bilim-kurgu kenti oluşturacaksınız.



Koloniniz için bir yer belirlemeden önce, kaynaklar ve maddi destek için bir ajansı seçin. Yerleşiminizi şekillendirmek ve genişletmek için daha ayrıntılı yolların kilidini açmak için kubbeler ve altyapı kurun, yeni olasılıklar araştırın ve dronları kullanın. Kendi yiyeceklerinizi, maden minerallerini yetiştirin veya zor bir günün ardından barda rahatlayın. En önemlisi, sömürgecilerini canlı tutuyor. Garip bir yeni gezegende kolay bir iş değil. Üstesinden gelmek için zorluklar olacaktır. Stratejinizi uygulayın ve bu yabancı dünyanın gizemlerinin kilidini açarken koloninin hayatta kalma şansını iyileştirin. Mars sizi bekliyor.

Ana Özellikler:

  • Uzaya dayanıklı bir koloni inşa etmek: İnsan hayatına uymayan bir gezegende bulunmak, akıllı, işlevsel bir koloni kurmakla yükümlüdür. Kötü planlama trafik sıkışıklığı ile ilgili değil, kolonicilerinizin hayatta kalması ile ilgilidir. Oksijensiz bir yerde inşa edilmiş bir şehirde normal elektrik kesilmelerini istemezsiniz. 
  • Bireysel simüle kolonistler: Her kolonist, diğer sömürgecilerin ihtiyaç ve davranışlarını etkileyen, sorunlar ve güçlü yönleri olan eşsiz bir kişidir. Baş bilim adamlarınız laboratuarda bir çok uzun geceden sonra alkolizm geliştirirlerse, gerçekten ilginç şeyler olabilir. Fütüristik 
  • Uzay Kubbe yapımı: Retro-fütüristik süper yapılar sömürgeci, fabrika ve ticari binaları "mahalle kişilikleri" ile barındırır. Bilimsel çalışmalara değer veren sömürgeler yaratırlarken, yorgun işçiler ücretlerini yerel bir barda içerken ya da yıldızlar arasında ütopya girişiminde bulunurlar.
  • Mars'ın sırlarını araştırmak: Asimov ve Clarke'ın klasik bilimkurgu eserlerinden esinlenilen Surviving Mars birçok sırrını tutar. Her oyuncu oyunu sırasında oyuncular Mars'ın bireysel olarak hazırlanmış gizemlerinden biriyle karşılaşabilirler. Bu sırların ortaya çıkarılması kolonisine büyük servet veya korkunç bir yıkım getirebilir. Kendisini koloni HUB B'nin dışında tezahür eden bu küre nedir ve kolay mıdır? 
  • Rasgele araştırma ağacı: Statik ve rastgele araştırmayı, oyun boyunca her yolculuk için farklı bir deneyim sağlayan deneme yoluyla birleştirin. Mars'ın yüzeyinin keşfedilmemiş arazisini keşfederek yeni bilimsel atılımlara kavuşun. 
  • Benzersiz bir retro-fütüristik estetik: 1960'lı yılların parlak fütürizmine zarif, modern bir göz atın. Bir keşif ve macera zamanı. 
  • Geniş mod desteği: Surviving Mars'ın kapsamlı ve kullanışlı modding araçlarını kullanarak kendi muhteşem binalarınızı, parklarınızı veya gizemi hazırlayın. Mükemmel toplumu inşa etmek için en iyi ürünlerini toplulukla paylaşın.

Minimum sistem gereksinimleri:

  • İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit or newer
  • İşlemci: Dual-core CPU
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: Intel integrated video HD 4000 or higher with 1 GB of video RAM
  • Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

Share on Google Plus

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder