Bai Sao Sahili


Masmavi gökyüzü, bembeyaz kumlar, palmiye ağaçları ile bezenmiş uzun bir sahil. Çok cezbedici görüntüler sunan mekan Phú Quốc Adasının güney ucunda ve merkezden 30 dakika uzaklıkta.


Fotoğraf: heeyj_um

Yukarıda ve aşağıda birçok fotoğrafta da görebileceğiniz gibi turkuaz renkli suları ile göz alıcı bir güzelliğe sahip. Yüzme bilmeyenler ve çocuklar için sığ bir şekilde ilerleyen deniz çeşitli su sproları ile bir araya gelince rahat bir eğlence ortamı sunuyor. 

Fotoğraf: Faith Jones

Fotoğraf: rymyteme_photography

Fakat, her güzelin olduğu gibi bu sahillerinde bir kusuru var. Birçok haber sitesinde genelde mekan ile ilgili yeterli araştırma yapılmadan sadece sayfa doldurmak amacıyla farklı yerlerin adı "sakin, gizli, kimsenin bilmediği vb." tanımlamalarla yapılan sıkma haberlerde olduğu gibi burasıda pek öyle sakin ve gizli kalmış bir cennet bahçesi değil. En sık yapılan eleştiriler her tatil beldesinde olduğu gibi çöpler ve seyyar satıcılar. Burada seyahat edenlerin sıklıkla bahsettiği konu çöp yığınları olduğu düşünülünce hayaller ve gerçekler demekten kendini alıkoyamıyor, insan.


This photo of Sao Beach is courtesy of TripAdvisor




Share on Google Plus

About Arda.B

0 yorum:

Yorum Gönder