Ekim 2016 etkinlik takvimi

Kapak çalışması: Carole Chevalier







01.10-31.10
Foto İstanbul 2016
Uluslar arası fotoğrafçıları bir araya getirmeyi  amaçlanan platformda her sene farklı bir ülkeye ait fotoğrafçıların eserlerinin sergilendiği etkinlikte bu sene Macaristan’dan birçok fotoğrafçının eserlerini görmek mümkün olacak.


18.10-23.10
Tasarım Haftası
Endüstriyel tasarım, moda tasarımı ve görsel iletişim tasarımı alanlarında dünyaca ünlü üniversite, tasarım okulu akademisyenlerin, sanayi temsilcilerinin ve tasarımcıların katılacağı organizasyon yıl içerisinde gerçekleşen yarışmaların ödül törenleri ve sergilenmesini de kapsayacak.
15.10-30.10
19.Uluslararası Kukla Festivali
Akbank Sanat
İpli kukla, el kuklası ve gölge kuklası gibi farklı kukla tekniklerinin sergileneceği festivali Akbank Sanat’ın katkılarıyla izleyebilirsiniz. 25 Ekim’de “Küçük Kara Tavuk”, “Boyanın Müziği”; 26 Ekim’de Hint kuklaları”, “Görsel şiirler”; 28 Ekim’de “Büyülü Ağaç”, “Uçabilirim!” ‘in sergileneceği festival 28 Ekim’de “Çöp canavarı” adlı gösteri ile son bulacak. Festivale katılacakların dikkate etmesi gereken bir konuda gösterilerin farklı mekanlarda gerçekleşecek olması.

07.10-16.10
15. Filmekimi
İstanbul sanat Vakfı'nın bu yıl 15.sini düzenlediği Filekimi, yine daha önceki festivallerinde olduğu gibi iddialı filmlere ev sahipliği yapıyor. "Paterson", The birth of a Nation", "TheSalesman", "I, Daniel Black", "Voyage of Time" ve "Toni Erdmann" izlenebilecek filmler arasında. Nerede izlenir derseniz; Beyoğlu Sineması, Rexx Sineması, City's Cinemaximum ve Atlas Sineması filmleri izleme imkanı bulacağınız noktalar.









Share on Google Plus

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder